Clipa Distribution SRL - Distribuitor autorizat BrauUnion

Sigla Clipa Distribution SRL

Distribuitor Heineken în Bacău din 1999

Politica si obiective

Misiunea noastra

"Performanta si calitate a serviciilor!"

Ca organizatie activa pe piata de distributie a bauturilor si a produselor alimentare preambalate, avand ca domeniu de baza "Comert cu ridicata, nespecializat al bauturilor (CAEN 4634)", SC CLIPA SRL Bacau realizeaza misiunea sa printr-o strategie de leadership a conducerii, cu o abordare sistematica a managementului conform referentialelor SR EN ISO 9001: 2001, SR EN ISO 22000:2005 spre conceptul de calitate totala - avand la baza ca principiu de afacere integritatea, comunicarea deschisa cu furnizorii si partenerii de afaceri, punand clientul pe primul loc.

Obiectivul nostru principal : "servicii de calitate" in domeniul distributiei, implicandu-ne direct in identificarea cerintelor clientilor pentru cresterea continua a gradului de satisfactie a acestora si imbunatatrea continua a performantelor de securitate alimentara (HACCP) si calitate.

Departamentele realizeaza obiectivul principal aplicand programe cu obiective anuale ce abordeaza eficient, procesual, resursele si activitatile companiei.

Integram eficient programele privind calitatea si igiena produsului si respectarea legislatiei, autoritatilor, a reglementarilor si a altor cerinte.

Fiecare membru al firmei noastre este raspunzator de calitatea si igiena produsului, firma oferindu-i un spatiu de lucru sigur, curat si ordonat.

Convingerea noastra este ca toti membrii companiei inteleg si sustin angajamentul managementului la stabilirea si asigurarea atingerii obiectivelor, in aplicarea acestei politici pentru toate produsele si serviciile noastre, cu scopul imbunatatirii relatiilor si afacerilor.

Managementul organizatiei, reprezentat de Administrator, isi asuma public angajamentul de a respecta cerintele Sistemului de Management Integrat, de a-l imbunatati continuu si de a-si realiza obiectivele.

Contact