Clipa Distribution SRL - Distribuitor autorizat BrauUnion

Sigla Clipa Distribution SRL

Distribuitor Heineken în Bacău din 1999

Istoric

SC CLIPA SRL a fost infiintata in decembrie 1996, avand din 2013 ca asociat unic pe COSTICA CLIPA. Obiectul principal de activitate l-a constituit comertul cu ridicata si amanuntul al bauturilor si produselor alimentare.

Profesionalismul si dedicarea companiei catre performanta si succes a facut ca in 1999 SC BRAU UNION ROMANIA SA sa incheie un parteneriat de distributie pe judetul Bacau cu SC CLIPA SRL, moment ce a constituit practic consolidarea pozitiei de distribuitor de bere al SC CLIPA SRL.

Urmand trend-ul ascendent al evolutiei principalului partener al sau, SC CLIPA SRL devine treptat liderul distribuitorilor de bere din judetul Bacau, eficientizandu-si activitatea de distributie prin deschiderea punctelor de lucru in principalele aglomerari urbane din judetul Bacau: Bacau, Onesti, Moinesti. In prezent, in afara de principalul partener, SC BRAU UNION ROMANIA, CLIPA SRL a devenit intre timp membru al HEINEKEN GROUP.

Gama produselor distribuite de SC CLIPA SRL este completata de producatori si importatori ale unor branduri importante pe piata din Romania.

In spiritul alinierii la standardele de calitate si siguranta alimentara, SC CLIPA SRL a implementat si obtinut certificarea pentru standardele ISO EN 9001 si ISO EN 22000, dovedind si cu acest prilej orientarea catre performanta si profesionalism, in spiritul politicii si obiectivelor declarate.

Contact