Clipa Distribution SRL - Distribuitor autorizat BrauUnion

Sigla Clipa Distribution SRL

Distribuitor Heineken în Bacău din 1999

Compania HEINEKEN

Povestea HEINEKEN a inceput acum 145 de ani, in 1864, cand Gerard Adriaan Heineken a cumparat o berarie mica in inima orasului Amsterdam. Inca din anul 1886, drojdia de tip A, folosita numai in producerea berii Heineken a garantat gustul pur si calitatea desavarsita a acestei beri. Compania HEINEKEN este unul dintre cei mai mari producatori de bere din lume si este dedicata obiectivului de a creste si de a ramane independenta. Marca Heineken care este si numele de familie al fondatorului companiei, se gaseste in fiecare tara de pe glob si este cea mai valoroasa marca internationala de bere premium din lume.

Telul nostru este de deveni lider in fiecare piata in care operam si de a detine cel mai valoros portofoliu de marci din lume. Principala noastra marca internationala este Heineken, dar Grupul produce si vinde peste 200 de marci premium internationale, regionale, locale, beri speciale si cidru.

Avem cea mai mare prezenta in lume dintre toate companiile multinationale producatoare de bere, datorita retelei globale de distribuitori, avand 125 de fabrici de bere prezente in peste 70 de tari din anul 2009. Suntem cel mai mare producator de bere din Europa si cel mai mare producator de cidru din lume.

HEINEKEN in Romania

Parte a grupului international HEINEKEN, compania HEINEKEN din Romania a fost fondata in anul 1998, purtand initial denumirea de Brau Union. Incepand din martie 2007, a fost redenumita HEINEKEN, schimbare care a insemnat si adoptarea culturii si a valorilor HEINEKEN.

Sediul central al companiei noastre este in Bucuresti si avem in prezent peste 1200 de angajati. Fiind unul dintre cei mai importanti producatori de bere din Romania, produsele HEINEKEN se pot gasi in HORECA, Retail Traditional si Key Accounts.

Portofoliul nostru de marci include marci distribuite la nivel national: Heineken, Silva Original Pils si Silva Dark, Ciuc Premium, Ciuc Natur Radler, Golden Brau, Golden Brau Fara Alcool, Neumarkt, Bucegi; marci regionale: Gambrinus, Harghita si Hategana; si marci de import: Gosser, Schlossgold, Zipfer si Zipfer Limetten Radler, Edelweiss, Amstel, Birra Moretti si Birra Moretti Zero, Krusovice Imperial, Krusovice Cerne, Foster's, Strongbow, Sol si Desperados.

HEINEKEN detine 4 fabrici pe terioriul Romaniei, in orasele Constanta, Craiova, Miercurea Ciuc si Targu Mures. La HEINEKEN lucram cu pasiune pentru a oferi cele mai bune beri si servicii de cea mai inalta calitate.

Valori HEINEKEN

Oamenii cu care lucram zi de zi, fie ei angajati, clienti sau parteneri de afaceri, sunt cei care dau sens celor 4 valori care guverneaza compania HEINEKEN: Pasiune pentru Calitate, Bucuria de a trai, Respect pentru oameni si Respect pentru planeta. Aceste valori in care am ales sa credem reprezinta fundatia pe care HEINEKEN isi construieste afacerile peste tot in lume.

Mai multe informatii la www.heinekenromania.ro

Contact